Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ξανασκάβουν για το θησαυρό του Αλή Πασά


Από 65χρονο Ελληνοαυστραλό

ΞΑΝΑ ΣΤΟ «ΚΥΝΗΓΙ» ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ!

Αυτή τη φορά είναι σίγουρος ότι θα τον βρει…

Νέα προσπάθεια για την ανακάλυψη του θησαυρού του Αλή Πασά, στους Αγίους Θεοδώρους Τρικάλων, ξεκινά ο 65χρονος επίδοξος χρυσοθήρας Ευάγγελος Δήμας. Όπως έγραψε μάλιστα το Newsit.gr, δηλώνει πως αφού τον βρει, θα τον προσκομίσει στην Τράπεζα της Ελλάδας, αφού, όπως λέει, ο αμύθητης αξίας θησαυρός, που κατά πάσα πιθανότητα χρονολογείται από την εποχή της τουρκοκρατίας, μπορεί να "γλιτώσει" οικονομικά τη χώρα.
Την τελευταία φορά, πάντως, πριν από έντεκα μήνες, το γεωτρύπανο έφερε στην επιφάνεια μεγάλη ποσότητα νερού αντί του θησαυρού του Αλή Πασά προς τέρψιν των αγροτών της περιοχής!
Ο Ελληνοαυστραλός, που συνεχίζει να πιστεύει ακόμη ότι στην περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ο θησαυρός, θα επιστρέψει, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τις επόμενες μέρες, προκειμένου να συνεχίσει τις έρευνες, έχοντας εξασφαλίσει όλες τις νόμιμες σχετικές άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η καταγωγή του είναι από τη νότια Εύβοια, ενώ επί 40 χρόνια ζούσε στην Αυστραλία, όπου εργάστηκε ως μηχανικός-ηλεκτρολόγος. Έχει σκάψει νόμιμα και σε άλλα μέρη της χώρας, ενώ για άλλη μια φορά το επίκεντρο στο νέο "κυνήγι θησαυρού" που ξεκινά σε λίγες ημέρες θα είναι το Σπήλαιο της Θεόπετρας.

Σχετικά: Ο θησαυρός του Αλή Πασά στα αγγλικά θησαυροφυλάκια ή δίπλα σε κυπαρίσσι στους Γεωργουσάτες ; (του Γιάννη Παπαϊωάννου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: