Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τ' ακούς Ιορδάνη μου, τι λένε τα πουλάκια;


Γράφει ο Μήτσος Μητσάρας στο epirus gate

" Όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αυτοί είναι και οι πραγματικοί Πασόκοι".
Τάδε έφη, ο μέγας και έγκριτος παπαγάλος και πασοκοαναλυτής Χασαπόπουλος.
Εν Ιορδάνη, αύριο βαπτιζομένου Σου Κύριε Βενιζέλο, οι της χάρη σου (και των μεγαλοσυμφερόντων) φανερώθηκαν οι προσκυνημένοι.
Αυτή είναι η πραγματική ανάγνωση κε Χασαπόπουλε, τα υπόλοιπα είναι παραμύθια των αφεντικών σου, που αποσκοπούν εμμέσως πλην σαφώς και στην τρομοκρατία της βάσης.
-Ψηφίζετε, καταγράφεστε, λαμβάνετε το φως το αληθινό και των πασοκικών φρονημάτων, το πιστοποιητικό.
Και για να συντομεύουμε Ιορδάνη, άκου και σημείωσε ποιοί θα προσέλθουν:
όσοι έχουν ανεξόφλητα γραμμάτια με τα αφεντικά σου,
όσοι έμαθαν να ταΐζονται από τον κομματικό μηχανισμό,
όσοι μαζί τα φάγατε κι όσοι τελικά κρυφοδεξιοί και νεοφιλελεύθεροι, είχαν κρυφτεί κάτω από τον σοσιαλιστικό μανδύα του ΠΑΣΟΚ, για ίδιον όφελος.
΄Αντε και ολίγοι περιορισμένης αντίληψης, που έχουν το ακαταλόγιστο.
Αυτοί που ήταν πραγματικά ΠΑΣΟΚ, έχουν τσίπα και φιλότιμο Κε Χασαπόπουλε. Συνενόχους στο έγκλημα δεν θα τους έχετε. Εσείς αρχίζετε τώρα.
Οι πραγματικοί ψηφοφόροι του Πασόκ, που συγκροτούν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, έρχονται από πολύ μακριά, από το βάθος της ιστορίας κι έχουν διανύσει πολύ μεγάλο και σκληροτράχηλο δρόμο.
Τα πόδια τους είναι πληγιασμένα από αγώνες, τα χέρια τους ροζιασμένα και καθαρά. Πέρασαν από τα βουνά της Αλβανίας, από την Αντίσταση, ήρθαν μισοπεθαμένοι από τα γερμανικά στρατόπεδα, από τη Μακρόνησο, ήταν η γενιά του 1-1-4, οι Λαμπράκηδες, οι για ψύλλου πήδημα "επισκέπτες" των χουντικών κρατητηρίων, οι αφανείς ήρωες του πολυτεχνείου, οι πραγματικοί υπερασπιστές της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη.
Αυτοί , τα παιδιά και τα εγγόνια τους δεν αρχίζουν τώρα, αυτοί συνεχίζουν τον αγώνα, υψώνουν ακόμα τη γροθιά τους και δείχνουν το δύσκολο δρόμο στους νεώτερους, για κοινωνική δικαιοσύνη, για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία. Η αλήθεια είναι Ιορδάνη, ότι αυτές οι εκλογές πράγματι θα δείξουν ποιοί ήταν οι αληθινοί Πασόκοι.
Ποιοί τελικά ήταν σοσιαλιστές και ποιοί χαραμοφάηδες ήταν νεροκουβαλητές, στους ντόπιους και ξένους καπιταλιστές. Και δεν θα καταγράψετε μόνο εσείς στα μαύρα κατάστιχά σας τους αντιφρονούντες, θα καταγράψει κι εσάς η ιστορία της Δημοκρατίας, που τόσο βάναυσα και άνανδρα τη βιάσατε.
Η αλήθεια είναι Ιορδάνη, ότι όχι μόνο οι εκλογές αυτές, αλλά κυρίως τα 2 τελευταία χρόνια, ήταν η ευκαιρία για να συστηθούν όλοι, πραγματικά μέσα σ΄ αυτό το κόμμα.

Υστ. " Ίσως όταν θα ξαναϊδωθούμε να μην ξέρει πια καθόλου ο ένας τον άλλον. Έτσι που επιτέλους να μπορέσουμε να γνωριστούμε" Τάσος Λειβαδίτης.
Από το epirus gate

Δεν υπάρχουν σχόλια: