Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Γιάννενα , μια πόλη μαγική

Από τη συνάδελφο Σοφία, φιλόλογο, ένα βίντεο με πολύ αγάπη για την πόλη μας. Αν και όχι Γιαννιώτισσα, αν και ούτε καν Ηπειρώτισσα, δείχνει την αντίστιξη του ζοφερού παρόντος μιας πόλης με την αθωότητα του παρελθόντος. Ισως έτσι να τα βλέπουμε τα πράγματα από μακριά. Πάντως η οπτική πρωτότυπη που σε ξαφνιάζει. Γράφει η ιδια: "Mια μικρή προσπάθεια να δημιουργήσω με το One True Media.Φωτογραφίες από τα Παλιά Γιάννενα. Γαλήνη, ηρεμία, άρωμα άλλης εποχής σε αντίθεση με το χαοτικό περιβάλλον και την αγχωτική ατμόσφαιρα μιας σύγχρονης μεγαλούπολης"

Γιατί όχι κι έτσι, Σοφία; Δείτε το και στο blog της: ofisofi

3 σχόλια:

photoioannina είπε...

Το βίντεο αυτό είναι μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια!!

sofia είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σας λόγια. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα, δεν περίμενα ότι θα άρεσε. Και μία διόρθωση, δεν είμαι επιμορφώτρια ,απλά έχω παρακολουθήσει την επιμόρφωση επιπέδου Β , είχα καλή δασκάλα, την Άννα, και καλές συμβούλους, την Λίτσα και τη Σταματία και επιπλέον μου αρέσει να προσπαθώ και να μαθαίνω.

Stergios Nastopoulos είπε...

Είδες τι κάνουν οι συνωνυμίες; Sorry. Και πάλι συγχαρητήρια! Κατά τ' άλλα, τα όσα έγραψα ισχύουν. Δεν φαντάζομαι να έχεις ζήσει στα παλιά Γιάννενα. Γιαυτό και η ίσως νοσταλγική ματιά. Οντως οι επιμορφώτριες σου είναι πολύ καλές. Είναι κρίμα που οι συνάδελφοι δεν εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να μάθουν απ' αυτές, στο βαθμό που θα έπρεπε.